Wij zijn  Margriet Schipper en Frans van de Sande en willen u graag van harte welkom heten in onze B&B aan de Quirijnstokstraat 14 in het buitengebied van Tilburg.

Onze B&B heet ‘De Nieuwe Warande’ en is genoemd naar het gelijknamige landschapspark tussen Tilburg-Noord en Udenhout.

Onze B&B is breed toegankelijk. Door de hele benedenverdieping, inclusief het terras, rolstoel toegankelijk te maken is het voor iedereen mogelijk om te genieten van onze prachtige plek.

U vindt bij ons niet een keurig aangeharkte tuin. Zeker in het voorjaar en de zomer knalt de tuin uit haar voegen met een schakering aan kleuren en geuren. Heel veel verschillende bloemen en planten maken dat onze tuin een walhalla is voor bijen/insecten en vogels.

Gezond en eerlijk eten vinden wij belangrijk en we proberen dan ook zoveel mogelijk van ons eigen stuk grond te eten. Alles wat we fokken, voeden of kweken gebeurt op een gezonde en (dier)vriendelijke manier, zonder bestrijdingsmiddelen en met biologisch voer.  Dat zult u zeker proeven bij het ontbijt.

Met veel plezier hebben wij onze B&B gebouwd met zoveel mogelijke gebruikte en duurzame materialen. Het resultaat mag er zijn wat ons betreft!

Hopelijk mogen wij u een ontvangen en deze heerlijke plek met u delen.  Wij adviseren u graag om uw verblijf in Brabant tot een onvergetelijke tijd te maken.