Welkom bij Bed & Breakfast ‘De Nieuwe Warande’: comfortabel, duurzaam en gelegen in het buitengebied van Tilburg. B&B ‘De Nieuwe Warande’  heeft 3 kamers en tal van voorzieningen, waaronder een keuken waar u uw eigen maaltijden kunt bereiden.

KAMERS

Kamer Brave Hendrik

Brave Hendrik is gelegen op de begane grond en heeft een heerlijk eigen terras en is geschikt voor 2 personen. Kingsizebed aanwezig. Op verzoek kan er een derde bed of ledikantje/campingbedje bij worden geplaatst. Evenals een kinderstoel. Oppervlakte van de kamer is 30 m2. Ook geschikt voor mensen die minder valide zijn.

-eigen badkamer met douche, toilet, wastafel

-openslaande terrasdeuren  die toegang geven tot een eigen terras en de tuin

– koffie en theevoorzieningen op de kamer

-TV aanwezig

-vloerverwarming aanwezig

-gratis Wifi beschikbaar

vanaf €96,– per nacht voor 2 personen exclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting. Uitgebreid streekontbijt:15,– per persoon. Zakelijk/eenvoudig ontbijt €9,–

Boeken


 

 

Kamer Zoete Oranje

Zoete Oranje ligt op de eerste verdieping en heeft een schitterend wijds uitzicht en is geschikt voor 2 personen.  Springboxbedden aanwezig. Op verzoek kan er een derde bed of ledikantje/campingbedje bij worden geplaatst. Evenals een kinderstoel. Oppervlakte van de kamer is 31 m2

-eigen badkamer met douche, toilet, wastafel

-magnifiek uitzicht over de velden richting Berkel-Enschot en Udenhout

– koffie en theevoorzieningen op de kamer

-TV aanwezig

-gratis Wifi beschikbaar

-vloerverwarming aanwezig

vanaf 96,00  per nacht voor 2 personen exclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting. Uitgebreid streekontbijt:15,00 per persoon. Zakelijk/eenvoudig ontbijt €9,00

Boeken


Kamer Vergeet-mij-niet

Deze low-budgetkamer ligt op de eerste verdieping. Wastafel met koud- en warm stromend water aanwezig (verder geen douche in B&B beschikbaar). Toilet is beneden.  Verder van alle comfort voorzien. Deze kamer is uitermate geschikt om in combinatie met Zoete Oranje of Brave Hendrik te huren (bijvoorbeeld voor gezin met kinderen). Op verzoek kan er een derde bed of ledikantje/campingbedje bij worden geplaatst. Evenals een kinderstoel.

– koffie en theevoorzieningen op de kamer

-TV aanwezig

-gratis Wifi beschikbaar

-vloerverwarming aanwezig

Oppervlakte van de kamer is 22 m2

Vloerverwarming aanwezig

 vanaf 60.00 per nacht voor 2 personen exclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting. Uitgebreid streekontbijt: 15,00 per persoon. Zakelijk/eenvoudig ontbijt €9,00

Boeken

Voor gebruik door 1 persoon, midweken en langere periodes of gezelschappen gelden andere tarieven.  Graag informeren wij u hierover.

Kort zakelijk verblijf van harte welkom!


Gemeenschappelijke ruimte met keuken

Als u bij ons logeert kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte, de Tuinkamer.  Uiteraard is er een lekker zitje , een grote tafel om gezellig spelletjes aan te spelen of te eten. We hebben diverse bordspellen en een kleine bibliotheek. Ook is er een compleet ingerichte keuken, waar u zelf als u wilt uw maaltijden kunt bereiden.

Voorzieningen

-fietsenstalling inclusief mogelijkheid opladen elektrische fietsen

-vrij parkeren; ook geschikt voor minder-validen.

-laadpaal voor elektrische auto beschikbaar;

-gezellige grote (verhalen)tuin met diverse zitjes

-informatie over bezienswaardigheden in omgeving, fiets-en wandelkaarten

-fietsen beschikbaar tegen kleine vergoeding (vanaf € 7,50 per dag)

Gesproken talen: Engels, Nederlands

Huisdieren zijn niet toegestaan

De ruimte is rookvrij


Tuin en terras

De grote tuin is een belangrijk onderdeel van onze B&B. U kunt daar heerlijk in dwalen of gezellig zitten op één van de terrassen. En wij serveren u graag wat de tuin ons opbrengt: gerookte ham, echte scharreleitjes, diverse jams.

B&B ‘De Nieuwe Warande’ heeft een ruim erf dat de laatste jaren is veranderd in een ‘eetbare’ tuin: inheemse struiken met bessen, noten, hoogstamfruitbomen en natuurlijk een moestuin. Ook vindt u een varkensren  waarin het grootste gedeelte van het jaar 2 varkens lopen en kunt u genieten van rondscharrelende kippen.

In deze grote, rustig gelegen tuin met verschillende terrassen kunt u altijd een plekje naar uw zin vinden. Lekker in de zon, beschut uit de wind of op een plekje in de schaduw onder de boom.

Dieetwensen? Laat het bijtijds weten, wij zorgen ervoor. Wij hebben ook een compleet ingerichte keuken, waar u zelf uw maaltijden kunt bereiden. U kunt gebruik maken van gratis koffie en theevoorzieningen.


Het ontbijt

U kunt natuurlijk kiezen voor slapen zonder ontbijt, maar dan mist u  een ontbijt van heerlijk en eerlijke (streek)producten. Veel van de producten komen van ons eigen erf, zoals jams, gerookte ham en eitjes

Niet zo’n grote honger ’s morgens of heeft u weinig tijd: wij kennen ook een zg. zakelijk ontbijt.

Als het weer het toelaat kunt er ook voor kiezen het ontbijt op het terras geserveerd te krijgen.

De Tuinkamer met compleet ingerichte keuken