In- en uitchecken

Inchecken is op de dag van aankomst mogelijk tussen 15.00 en 22.00. Andere tijden in overleg. Uitchecken vóór 11.00 uur, zodat wij de tijd hebben om de kamer weer in orde te maken voor de gasten die na u komen. Graag vernemen wij van u hoe laat u ongeveer denkt te arriveren.

Hier vindt u de informatie over de tarieven en onze seizoensindelingen

Tarieven en seizoensindelingen

Bij boeking vanaf 3 nachten: -5%op de totale prijs; bij boeking vanaf 4 nachten: -7,5% op de totale prijs Voor verblijven langer dan een week, maken wij graag een speciale offerte.

Extra personen Kinderen tot en met 2 jaar gratis (ledikant en campingbedje beschikbaar). Eén extra bed mogelijk. Kosten €15,00 per nacht. Tarieven zijn inclusief toeristenbelasting en btw, exclusief ontbijt.

Ontbijt Kosten voor een uitgebreid streekontbijt zijn € 12,50 per persoon . Voor kleine eters/kinderen of zakelijke gasten is het ook mogelijk om een eenvoudig ontbijt te bestellen. Kosten hiervoor zijn €7,50

Gezelschappen van 4 (tot maximaal 8) personen Het is mogelijk om de hele B&B af te huren. U heeft de beschikking over alle gastenverblijven. De Tuinkamer heeft een volledig ingerichte keuken. En uiteraard kunt u gebruik maken van de tuin.

Zakelijk verblijf Kort zakelijk verblijf welkom! B&B ‘De Nieuwe Warande’ is rustig gelegen, maar uitstekend bereikbaar per auto. Gratis parkeren, gratis wifi en tv aanwezig. Reistijden: Tilburg 10 minuten-Eindhoven 40 minuten-Den Bosch 30 minuten. Een fiets staat tot uw beschikking

Betalen Betaling kan vooraf door overmaking  op IBAN NL13TRIO0390949477 t.a.v. De Nieuwe Warande. Via een zg. Tikkie of à contant tijdens uw verblijf.  Zakelijke klanten kunnen op rekening betalen. Pinnen op locatie is helaas niet mogelijk.

Annuleren  vanwege de coronaomstandigheden kunt u tot op het laatste moment annuleren zonder kosten.

Huisdieren Niet toegestaan, behalve hulphonden