Andere activiteiten bij De Nieuwe Warande

 

Workshops, cursusruimte, verkoop eigen producten en arrangementen

U kunt op allerlei manieren volop genieten van dit mooie plekje net in het buitengebied van Tilburg.


Verhuur Tuinkamer

Onze Tuinkamer is geschikt voor het geven van kleinschalige workshops en trainingen (maximaal 10 personen). De ruimte is 42 m2 en heeft openslaande terrasdeuren naar onze heerlijke tuin. Aanwezig zijn een beamer en scherm, een grote tafel met stoelen, voorzieningen om koffie en thee te zetten en een volledig ingerichte keuken. Graag informeren wij u over beschikbaarheid, onze  prijzen en mogelijkheden voor lunches


Tuinbezoek

Zoek je een fijne plek in het buitengebied om met een klein gezelschap (6-20 personen) -bijvoorbeeld je collega’s, zussen of vrienden- een leuke middag of avond door te brengen?

Die hebben wij! Verhalentuin De Nieuwe Warande.

In overleg kunnen we een heerlijk arrangement samenstellen (max. 4 uur).

Waar kun je uit kiezen?

-dwaalkaart met verhalen: je maakt kennis met onze tuin en krijgt daarbij allerlei verhalen over planten (wist je dat…..) en dieren (onze varkentjes bijvoorbeeld) die je tegenkomt.

-hapjes door ons gemaakt met veel producten uit eigen (moes)tuin

-mogelijkheid tot samen hapjes maken of buiten koken

-fietstocht in de buurt

-lekker vuurtje

-grote tent of partytent

Mocht je interesse hebben neem dan contact op met ons.

Producten

Wij proberen zoveel mogelijk van ons eigen stuk grond te eten. Alles wat we fokken, voeden of kweken begeert op een gezonde (dier)vriendelijke manier zonder bestrijdingsmiddelen en met biologisch voer. Regelmatig produceren we meer dan wel op kunnen. Dat willen graag verkopen om anderen ook heerlijke smaak van groenten en vlees te laten proeven.  

Arrangementen

Nog in ontwikkeling

Foto’s